UWE Cider groeit. Hoogste tijd voor rebranding, zodat wij nog verder kunnen groeien! Als onderdeel van onze nieuwe huisstijl zijn wij daarom op zoek naar artistiek werk uit de regio Arnhem – Nijmegen om op onze etiketten te plaatsen.

Wat zoeken we?

Voor elke cidervariant zoeken wij een kunstwerk om op het etiket te plaatsen. Het gaat dus niet om het vormgeven van een compleet etiket (dat doen wij wel). Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld grafisch ontwerp, schilderkunst, graffiti, tekening, een foto; zolang het maar artistiek, eigenwijs en gaaf is. Daarnaast worden blij van onder andere origineel, esthetisch, creatief, fantasierijk, grappig, mythologisch, abstract, realistisch of surrealistisch werk. Kortom; wij staan open voor een breed palet aan regionaal werk!

Waar wordt je werk getoond?

Het gekozen werk zal heel 2017 op het etiket van één van de ciders komen te staan, met mogelijk verlenging in 2018. Aangezien UWE cider verkocht wordt op festivals, horeca en groothandels, zal het werk veel zichtbaarheid krijgen. Naast PR en social media zal er ook een plek worden ingericht op onze website waarbij we de naam van de maker vermelden. Het plaatsen van je werk op ons etiket is dus een mooi podium om meer nationale en internationale zichtbaarheid te krijgen.

Waarom?

Enerzijds omdat wij uiteraard graag een mooi etiket willen en anderzijds omdat wij trots zijn op al het moois dat regio Arnhem – Nijmegen te bieden heeft. Dit willen wij graag profileren en verspreiden in de rest van Nederland en verder…

Meedoen?

Meedoen kan door een link naar je portfolio of foto van een van je werken op onze facebookpagina onder de wedstrijdoproep te zetten. Inzenden kan tot 15 juli 2017. Eind juli zullen wij de werken en kunstenaars selecteren die wij het beste vinden passen bij UWE Cider. Met de winnaars gaan we een overeenstemming aan waarin staat dat wij een fotokopie van het winnende kunstwerk mogen inzetten voor marketingdoeleinden. Financiële vergoeding voor het gebruiken van het werk maakt geen onderdeel uit van de voorwaarden, maar is eventueel onderhandelbaar. Uiteraard blijf jij de eigenaar van het werk en zullen wij jouw naam ook vermelden op onze website.

Vragen?

Heb je nog vragen over de wedstrijd? Neem dan contact op per mail aan Petra[at]uwecider.nl.

Wij zien je werk graag tegemoet!